Sophos

Kompanija Sophos, specijalizovana u izradi AntiVirus softvera, objavila je da je njihov specijalni alat za uklanjanje virusa od sada dostupan za besplatno preuzimanje i korišćenje.
Ovaj besplatni alat za uklanjanje virusa je do sada preuzelo više od 150.000 korisnika širom sveta. Sophos developeri su objavili da je po njihovim saznanjima do sada, kod korisnika koji su ga preuzeli, ovaj alat je u 27% slučajeva pronašao neki malver na računaru koji je već aktivno koristio neki drugi antivirus program.



Testiranjem ovog alata, utvrdili smo da proizvođač govori istinu. Sophos Virus Removal Tool je na našem računaru pronašao čak 3 malvera, iako smo mi ubeđeni da nam je računar 100% čist. Program je krajnje lak i jednostavan za upotrebu, tako da će se i početnici sa njim lako snaći.

Ovo su neke od karakteristika Sophos besplatnog alata za uklanjanje virusa:
  • Uklanja viruse, spyware, malver, rootkit-ove i lažne antivirus-e
  • 100% je besplatan! Za kućnu, a i za profesionalnu upotrebu
  • Podržava Windows XP, Vista i Windows 7
  • Radi bez problema sa vašim postojećim AntiVirus programom
Evo kako da instalirate i koristite Sophos besplatni alat za uklanjanje virusa u nekoliko koraka.
Kada ste preuzeli alat na svoj računar sa linka na kraju ovog teksta, evo kako da ga instalirate:

Kada ste instalirali alat i pokrenuli skeniranje, sačekajte dok se proces ne završi:
Po završetku skeniranja, sve što trebate da uradite je da kliknete na “Start clean up” dugme i završili ste posao, svi virusi koje je alat pronašao su obrisani:
Preporučujemo svima da preuzmu ovaj besplatan alat za uklanjanje virusa, jer ma koliko dobar AntiVirus imate, uvek se provuče po neki maliciozni program.
Preuzmite Sophos

This entry was posted on 9. srp 2012. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply